'Wij komen bij u thuis of u komt bij ons'

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-40 07 60 02. Mailen kan ook: info@gibonline.nl Tijdens gezins-gesprekken kunnen wij de telefoon niet aannemen. We proberen u binnen 24 uur terug te bellen of te mailen.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0640076002. Mailen kan ook: info@gibonline.nl. Tijdens gezinsgesprekken zullen wij de telefoon niet aan kunnen nemen, maar trachten telkens binnen 24 uur terug te bellen of mailen.

Praktijk GiB heeft een eigen locatie maar kan ook op huisbezoek gaan mits de situatie daarom vraagt.

Ons adres is

Rijksweg 25a
6267 AD Cadier en Keer

 

Klacht

Mocht, ondanks onze inzet en betrokkenheid, u toch niet tevreden zijn over ons hulpaanbod, dan kunt u dit kenbaar maken middels onze klachtenprocedure (onderdeel van de voorwaarden van het Nederlands Instituut voor Psychologen).

 

Download onze beleidsverklaring

Download ons klachtenreglement

Download onze privacyverklaring 

 

Praktijk GiB biedt behandeling op maat gericht op iedere unieke situatie, uitgevoerd door bevlogen en deskundige professionals. Soms kan het echter voorkomen dat u van mening bent dat wij hierin tekort schieten. We stellen het zeer op prijs als u daarover met ons de dialoog zou willen aan gaan. Het is onze intentie om tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen. Mocht dit niet lukken, dan bestaat er de mogelijkheid om een schriftelijke klacht in te dienen op info@gibonline.nl (t.a.v. klachten coördinator) waarbij wij ons intern klachtenreglement als leidraad zullen gebruiken. Op behandeling door praktijk GiB zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Praktijk GiB is aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en bij het NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapeuten). Hier kunt u ook terecht met eventuele klachten.